onsdag 21 juli 2010

Hemma!

Phuu!
Vad skönt det är att vara hemma ibland. Jag har haft några väldigt intensiva dagar nu, först två(eller ja i alla fall en) grym konsert på fallens.

Spelade med Peter Johansson och Nina Söderqvist på lördagen och sedan med Brolle jr på söndagen. Lördagens spelning var helt magisk, vi hade superkul och artisterna var fantastiska. Söndagen var inte lika bejublandsvärd, Brolle var om sanningen ska fram ganska divig. Men som min syster sa "vi är ganska bortskämda med att spela tillsammans med stora artister när vi klagar över att de inte är de artisterna som vi gillar mest." Och det är faktiskt sant, Trollhättans symfoniorkester är nämligen väldigt bortskämd. Vi har världens bästa dirigent, Ulf Wadenbrantd, som har kontakt med mängder av artister och varje år fixar spelningar tillsammans med någon av dem.

Men så fort de två konsertdagarna var över och jag och Ola till Stockholm och kom inte hem förrän idag. Det var tre mycket roliga dagar med shopping och turistande, så det ska vi göra om någon gång :D Alltid lika kul att vara turist i sitt eget land, särskilt när försäljare kommer fram och snackar engelska med en :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar