fredag 20 augusti 2010

prylar prylar och ännu fler prylar

Försöker packa ner mina saker som jag ska ha med mig ner till Skåne om en vecka, men hur mycket jag än packar så finns det alltid lika många till. Och samtidigt som jag ska packa måste jag plugga teori, men snart är det över. Förhoppningsvis i alla fall. Får se hur det går when it´s big time! NERVÖS!!!

5 kommentarer:

  1. Åååå har du någon bokad uppkörning???
    Svar:
    Jag skulle läsa biomedicinsk analytiker i göteborg (vilket jag tycker är väääldigt dåligt att du inte kom ihåg... Hehe ;P ) Jag försöker att söka alla möjliga lägenheter överallt även på olofshöjd, men ingen jävel vill ha mig ju!!! ;P Men jag lovar att så fort jag har fått lägenhet så meddelas detta och besök är då alltid välkommna! =D Med det här om julen så kan jag ju säga att mina tankar är där konstant (eftersom då har man bla kommit över den här första jobbiga rädslan med allt som är nytt), och det kan nog eventuellt bli lite inslag här och var av julkänsla! =D Herregud vilken lång komentar! Hihi!

    SvaraRadera
  2. jag ställer samma fråga som mar, har du bokat uppkörning?! när? :D

    SvaraRadera
  3. Jaja, jag kom ihåg det. Men du pratade även om Farmaceut ju, inte så lätt att komma ihåg allt ju. Tänk på mitt minne :P

    Och jo, kanske någon har bokat det ja :P

    SvaraRadera
  4. Jaha när då då??? Nu ska vi inte vara så hemlighetsfulla här inte, hur ska jag kunna gratulera dig annars??? ;P

    SvaraRadera
  5. Tja,väldigt snart i alla fall. Väldigt väldigt snart :P

    typ närmare bestämt imorgon, Hjälp!!

    SvaraRadera